Vedmaskiner av överlägsen Svensk kvalitet Sverige
Fri frakt på reservdelar och tillbehör frakt
Personlig service personligservice
  1. Startsida
  2. Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Behandling av personuppgifter

För Per Wikstrand Aktiebolag AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Personuppgiftsansvarig

Per Wikstrand Aktiebolag är personuppgiftsansvarig för alla behandlingar som sker.

Kontaktuppgifter
Org.nr: 556151-5544
Per Wikstrand Aktiebolag
Dössjonsvägen 10
792 36 Mora

Tel: 025028980
Email: info@perwikstrand.se

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Dina personuppgifter används i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen bara i det avseende de är insamlade för, bland annat till behandlingen av din beställning. Endast i de fall där du tidigare har givit ditt samtycke använder vi också denna information för marknadsföringsaktiviteter.

Dina personuppgifter används för följande ändamål:
– Skapa och leverera din order
– Kommunikationsmöjligheter i samband med order
– Anonymt analysera användningen av vår webbplats

Vi bearbetar dina personuppgifter gällande allmänna dataskyddsförordningen.

Aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga

Vi delar även dina personuppgifter med vissa andra aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga, till exempel Klarna som tillhandahåller våra betalningslösningar. När dina personuppgifter delas med en aktör som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.

Vad är dina rättigheter som registrerad?

Som kund har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Automatisk profilering

Om du väljer att betala med Klarna faktura så kommer Klarna att utföra en kreditkontroll på dig. Detta krävs eftersom Klarna tar över betalningsskyldigheterna mellan dig och Per Wikstrand Aktiebolag.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta oss då via telefon 025028980 eller email info@perwikstrand.se
Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.