Vedmaskiner av överlägsen Svensk kvalitet Sverige
Fri frakt på reservdelar och tillbehör frakt
Personlig service personligservice
  1. Startsida
  2. Om Per Wikstrand

Om Per Wikstrand
Vedmaskiner

Per Wikstrand AB tillverkar takskyddsprodukter och vedmaskiner. Vedkapar, vedklyvar, vedtransportörer samt en eldkorg och vedförvaring ingår i sortimentet. Vi har även ett komplett produktsortiment av taksäkerhetsprodukter på lager i varmförzinkat och lackerat stål.

Per Wikstrand ligger i Mora och har varit verksamma inom taksäkerhet sedan mitten av 80-talet. Våra taksäkerhetsprodukter är P-certifierade enligt svensk standard, och CE-märkta där så är möjligt.

I vår fabrik står alltid kvalitén i fokus och genomsyrar hela produktionskedjan. Vårt mål är att hålla oss i framkant vad gäller tillverkning, utveckling, försäljning samt att fortsätta befästa företagets starka varumärke.

Vedmaskiner och vedklyvar på gräsmatta

Hållbarhet

På Per Wikstrand tänker vi långsiktigt, och vi vet att bra kvalitet gör hela skillnaden. Vår långa erfarenhet i kombination med robusta produkter skapar mycket hållbara vedmaskiner som håller i generationer. Per Wikstrand lägger stor vikt vid att erbjuda en långsiktig lösning som också är kostnadseffektiv för dig som kund.

Sedan starten 1971 sker all produktion i Mora. Vi är stolta över att erbjuda svensktillverkade produkter och tar ansvar för vår miljöpåverkan längs hela värdekedjan, genom hela livscykeln. Per Wikstrand jobbar kontinuerligt med att förbättra våra processer, minska frakten och hålla nere vår miljöpåverkan.

För att du ska känna dig trygg med ditt val av leverantör erbjuder vi upp till 5 års garanti på hela sortimentet – 5 år på våra vedmaskiner och 2 år på de mindre maskinerna. Kontakta oss för mer information.

Per Wikstrand taksäkerhet

Vi tillverkar även ett brett sortiment av takskyddsprodukter. Produkterns finns med en rad olika infästningar för att passa alla taktyper. Våra kvalitetsprodukter är CE märkta där det är möjligt samt P certifierade enligt svensk standard.

På vår taksäkerhetshemsida hittar du mer information om våra lösningar. Där finns även ett kalkylprogram som ger dig detaljerade specifikationer på ingående artiklar. Från hemsidan kan du även skriva ut nödvändiga dokument som certifikat och montageanvisningar. Välkommen att upptäcka våra produkter för taksäkerhet! 

En del av Welandkoncernen

Per Wikstrand är en del av den familjeägda industrikoncernen Weland. Alla företagen som ingår i koncernen producerar och säljer svensktillverkade produkter och står för hög kvalitet i alla led. Läs mer om företagen i Weland-familjen här!